BBS logotyp

Redovisning Ängelholm

BBS är en autoriserad byrå med över 50 år i branschen.  Vi erbjuder en redovisning Ängelholm anpassad för stora företag – till företag av alla storlekar. Vårt team består av erfarna revisorer där byråns ägare är auktoriserad redovisningskonsult och ledamot i SRF.

Kontakta oss nu för att boka en konsultation!

Löpande och ombesörjande redovisning Ängelholm

Välkommen till BBS Accounting, din hjälpande hand för allt kring redovisning. Vi erbjuder redovisning Ängelholm: skatterådgivning, bolagsbildningar, ekonomisk konsultation och ekonomistyrning. Byråns ägare, Tommy Gustavsson, är auktoriserad redovisningskonsult och ledamot i SRF.

Vi erbjuder kvalificerade tjänster genom Briljant Administration, ett av marknadens mest användarvänliga administrationsprogram.

Med BBS Accountings får du;

  • Tjänster för samtliga företagsformer – enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag och aktiebolag.
  • Vi går igenom bästa upplägg för dig.
  • Låt oss ta hand om allt eller gör en del själv och låt oss sköta resten.
  • Vi erbjuder även tjänster i molnet. Slipp alla bekymmer och problem med programuppdatering, backup m m. Vi sköter konfigureringen.

Våra tjänster är oberoende av arbetsplats – på plats hos oss, eller dig – du bestämmer vad som är smidigast.

Skrivbord på en redovisningssbyrå

Betydelsen av en SRF-auktoriserad byrå

I Sverige är det tillåtet för vem som helst att kalla sig redovisningsbyrå och sköta ett företags bokföring och redovisning. Det innebär att i Sverige finns både seriösa och icke seriösa aktörer. 

Anlita en seriös aktör genom att anlita en SRF-auktoriserad byrå. Betydelsen kan visa sig vara som dag och natt.

Med BBS Accounting får du:

Expertis och kunskap

BBS Accounting har personal med omfattande kunskaper och expertis inom redovisning, beskattning och ekonomisk förvaltning. De har genomgått relevant utbildning, träning och certifiering för att få erbjuda auktoriserade tjänster. Våra revisorer håller sig uppdaterade om de senaste bestämmelserna och bästa metoderna i branschen, vilket säkerställer att ditt företag förblir förenligt.

Tjänster av hög kvalitet

BBS Accountings redovisning Ängelholm levererar högkvalitativa tjänster som uppfyller branschens standarder. Vi har de resurser och verktyg för att hantera alla dina bokföringsbehov på ett korrekt sätt.

Trovärdighet och pålitlighet 

En SRF-auktoriserad byrå har ett rykte om sig att vara trovärdig och pålitlig. Auktoriseringen bevisar att vi uppfyllt rigorösa standarder för professionalism, etik och kvalitet, vilket gör oss till en pålitlig partner för ditt företag.

Överensstämmelse

BBS accounting hjälper dig att uppfylla olika lagstadgade krav, inklusive skattedeklaration och -rapportering, lönehantering och finansiell revision. Vi ser till att ditt företag följer alla lagar och förordningar, vilket eliminerar risken för straff och andra rättsliga skyldigheter.

Lugn och ro

Att anlita BBS accounting ger dig lugn och ro i vetskapen om att dina ekonomiska uppgifter är korrekta, uppdaterade och överensstämmer med bestämmelserna. Detta hjälper dig att fokusera på att driva och utveckla ditt företag med hänsyn till regelefterlevnad.

Redo att ta kontakt?

Vänligen kontakta oss på formuläret för konsultation.